Klantenservice

Avondmaalwijn.nl 

Jan Tinbergenstraat 16 B
2811 DZ Reeuwijk

kvknr: 28100284

BTWnr: NL.1832.82.462.B.01

Avondmaalwijn.nl is onderdeel van A.V. Webwinkels. U kunt ons telefonisch bereiken op : 0182-761233. 


Bereikbaarheid: Maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur

 

Avondmaalwijn bestellen bij Avondmaalwijn.nl 

Op onze website kunt u makkelijk een keuze maken uit de categorieën bovenaan de pagina. Als u uw keuze gemaakt heeft kunt u deze in uw winkelwagen plaatsen. U geeft het aantal aan en kunt doorgaan naar de afrekenpagina. U vult hier uw gegevens en het afleveradres/factuuradres en kiest de betaalwijze die uw voorkeur heeft. Controleer uw bestelling en na het bevestigen wordt u eventueel naar de betaalpagina doorgestuurd als u heeft gekozen voor Ideal, creditcard of paypal. Na de bevestiging van uw bestelling ontvangt u van ons per mail een bevestiging zodat u weet dat alles goed is verlopen. Wij zullen daarna u wijn zo spoedig mogelijk leveren.

Factuur


U krijgt per mail de factuur toegezonden. Ook wordt de factuur toegevoegd aan uw account. De factuur wordt niet meer per post toegezonden.

Levertermijn


Wij bezorgen uw bestelling uiterlijk binnen 7 dagen. Maar meestal zal dit veel sneller zijn.  U ontvangt een mail als de bestelling wordt verzonden. De dag na verzending wordt deze bezorgd. Meestal zullen wij uw bestelling sneller bezorgen. Is het urgent en heeft u de wijn bijvoorbeeld voor komende zondag nodig?, geeft u dit dan duidelijk aan, dan zullen wij zorgen dat de wijn op tijd wordt geleverd.

Bezorgkosten


De minimale bestelhoeveelheid bedraagt 6 flessen en de bezorgkosten bedragen € 8,50 per bestelling.

Klachten

Wij leveren producten van hoge kwaliteit en we streven ernaar dat u zeer tevreden zult zijn over het product en onze service. Gaat er toch iets mis en heeft u een klacht of opmerking, dan kunt u deze per email toesturen via de  contactpagina of neemt u telefonisch contact met ons op: 0182-761233 zodat wij gelijk een oplossing kunnen zoeken.